WOK TO WOK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok to Wok. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2024 om 11:35 The portions of food is so ridiculously tiny now. Meat and vegetable pieces are so small. it's more like a hint. The chicken wings are overly salted and no longer crispy. I used to order from them regularly but no more. It's no longer value for money
5 jan 2024 om 21:50 Very tasty
23 dec 2023 om 22:30 Snel geleverd, alles was naar wens en het eten was nog zelfs heet
18 dec 2023 om 20:03 Was perfect
10 dec 2023 om 21:28 Food is always good from here, but it took 90 minutes in total for my food to arrive (40 minutes more than it was meant to)
6 dec 2023 om 10:07 Het was lekker het eten echt supper
2 dec 2023 om 0:37 Bestelling na 3 uur wachten laten annuleren, wat een fiasco wilde niet eens sterren geven, maar kon niet anders
25 nov 2023 om 23:58 Ik heb een rijstbox met garnalen en hamburgermenu besteld, de bestelling arriveerde in meer dan anderhalf uur, de garnalen waren rauw en de rijst smaakte minder! Ik heb frisdrank ontvangen in plaats van een fles water!
23 nov 2023 om 20:40 Geen bestelling ontvangen terwijl deze als afgeleverd wordt gemeld!
13 nov 2023 om 9:37 Best wok of all I’ve tried in Amsterdam! Delicious
11 nov 2023 om 10:17 De wok was heerlijk, maar de kipsaté was misschien wel 8 keer opgewarmd, zo oud en taai! Ook de wrap was niet vers. Misschien moet de restaurant zich alleen met de 'corebusiness' bezig houden.
7 nov 2023 om 21:50 Het eten was goed warm! Ik heb voor het eerste bij deze zaak eten besteld. En ik moet zeggen het was heerlijk.Ga zeker nog een keertje proberen. De bezorger ja die verstaat geen Nederlands dat vind ik best vervelend. Maar goed verder was het oké..